BigScreen.se
 
 

BIG SCREEN RECOMMENDED

BigScreen använder & rekommenderar
just nu utrustning ifrån bland annat:


PROJEKTOR: Sharp XV-Z21000
PROJEKTOR: Sharp XV-Z21000

DUK: EuroScreen Frame Vision
DUK: EuroScreen Frame Vision

KABLAR: Supra Cables
KABLAR: Supra Cables

GeFen signaldistribution
SIGNALDISTRIBUTION: Gefen


 
 
 
 
 

 

 

InFocus X9

NY PRISPRESSARE

Efter succen med InFocus X1 så kommer nu företaget med lilla X9 - en färsk DLP-projektor med hela 1800 ansi och en kontrast på 2500:1. Perfekt för dig som söker extra stora bilder med andra ord. Särskilt attraktivt är också prislappen på endast cirka 7000 kronor.

© 2008 BigScreen Entertainment - PRESSRELEASE

 

- PRESSMEDDELANDE - 

X9
Efter succén med Full-HD baserade projektormodellen X10, så utmanar nu även InFocus den intressanta prisklassen under 10.000 kr, genom att lansera nya X9 som bygger på den senaste DLP® BrilliantColorTM 720p (HD Ready) tekniken från Texas Instruments. InFocus X9 får ett pris under 7 000 kr ute på marknaden.

"Det nyutvecklade färghjulet har numera sex individuella färgsegment, som täcker in en större färgrymd än någonsin, vilket ger starka och levande färger, tidigare ej möjliga i denna prisklass, samtidigt som ett högt ljusflöde och kontrast bibehålls" säger Fredrik Ros, Konsumentspecialist på InFocus Nordic.

Projektorn, som inte är mycket större än ett mjölkpaket, medger tack vare den väl tilltagna ljusstyrkan ett industrimässigt ljusflöde på dukar upp emot 100", och i sann InFocus anda så är gråskalan och färgerna kalibrerade för att uppnå så filmkorrekt och naturlig bild som möjligt. InFocus har alltid tagit fram hembioprodukter som kan återge en så naturlig bild som möjligt, även direkt ur kartong, något vi inte heller ger avkall på i denna prisklass.

Den smidiga X9:an är enkel att justera in direkt på ett bord, om man direkt vill kunna koppla in sin Blu-ray DVD spelare, vanliga DVD spelare, spelkonsol eller dator. Takmontage kan också enkelt göras, och en 90" - 100" bild uppnås redan på bara 3.1 - 3.6 meter från duk.

Bland X9:ans ingångar finns HDMI v1.3 med DeepColor stöd, som gör att den är förberedd för att kunna projicera över 1 miljard färger. Tillsammans med Komponent, S-video, Komposit, VGA in/ut och RS232, så ger X9:an anslutningsmöjligheter möjligheten att få utmärkt bildprestanda från alla tänkbara bildkällor.

"Med denna HD Ready projektor, för under 7 000 kr, vill vi att folk skall upptäcka den värld som högupplöst projektion är, jämfört med de mer konventionella TV-storlekarna, som i bästa fall sträcker sig upp emot 60". Har man väl fått smak för HDTV och film och spel i HD upplösning i 100", och att kunna se alla detaljer i naturlig upplösning och storlek, så är det svårt att gå tillbaka till TV:n", fortsätter Fredrik Ros.

Den nätta fjärrkontrollen i kreditkortstorlek, vilken enkelt kan klickas i projektorns chassi för säker förvaring, erbjuder omfattande bildjusteringar såsom digital zoom, keystone samt förinställda film-, spel- och PC- lägen, via en intuitiv och ikonbaserad meny. DLP tekniken, som InFocus använder i alla sina hembioprojektorer, medger stabil bildprestanda, utan degradering över tid, och knivskarp skärpa över hela bildytan. Användandet av ett färghjul i kombination med ett enda DLP chip, gör att man slipper problem med konvergensfel och annan misskärpa och missfärgning.

Vidare är X9:an en filterfri design, så inget underhåll (filterbyte t ex) är nödvändigt. Projektorn levereras med två (2) års produktgaranti och ett (1) års lampgaranti utan timbegränsning på lampan.

"Genom att kombinera tillförlitlig, precisionsavstämd videoprestanda, kompakt design och användarvänlighet till ett fantastiskt pris, så är InFocus X9 den perfekta introduktionen till det under som storbildsprestanda med DLP baserad teknik är", avslutar Fredrik Ros.

Pris: ca 7000 kr

Lansering: Oktober 2008

- SLUT - 

 

 

Vi reserverar oss för eventuella "feltryck".

----------------------------------------------------------

© 2008 BigScreen Entertainment. All rights reserved.

 

Skriv ut denna sida. InFocus X9


Denna artikel är taggad med följande sökord:
720p, DLP, DLP-projektor, Nyheter, Projektor,
(Klicka på ett ord för att lista samtliga artiklar
som är taggade med samma ord.)

 
 

Skriv kommentar (Endast för medlemmar)


Infoga länk Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral
Logga in

E-post

Lösenord (Glömt?)Bevaka för svar?
Ja Nej

 
 

Bli medlem

E-post

Bekräfta E-post

Lösenord ( Minst 5 tecken. A-Ö. 0-9. )

Bekräfta lösenord

Alias ( Det namn du vill använda på BigScreen )

Jag godkänner BigScreens regler

Nyhetsbrev?
Ja Nej 
     
 

Tipsa en kompis


Din E-post

Ditt namn

Din kompis E-post


 Kalender med namnsdagar
Svenska namnsdagar i webbkalender
Musikaliska Skalor
Sök skalor via toner, ackord eller ..
Korsordshjälpen
Korsordslexikon, nätkryss, forum oc..
Rimlexikon i mobilen   -> 
Vad är BigScreen