BigScreen.se
 
 

BIG SCREEN RECOMMENDED

BigScreen använder & rekommenderar
just nu utrustning ifrån bland annat:


PROJEKTOR: Sharp XV-Z21000
PROJEKTOR: Sharp XV-Z21000

DUK: EuroScreen Frame Vision
DUK: EuroScreen Frame Vision

KABLAR: Supra Cables
KABLAR: Supra Cables

GeFen signaldistribution
SIGNALDISTRIBUTION: Gefen


 
 
 
 
 

 

 

Epson EH-TW5000 & EH-TW3800

NYA HD-PROJAR MED LCD!

Epson lanserar nu EH-TW5000 och EH-TW3800, Full HD-projektorer med högsta bildkvalitet och de absolut senaste funktionerna för att återigen lägga sig i täten bland HD-upplöst LCD-projektion.

© 2008 BigScreen Entertainment - PRESSRELEASE

- PRESSMEDDELANDE - 

TW5000
Stéphanie Lugbull, Produktchef för videoprojektorer på Epson Europe, säger: "EH-TW5000 är det exceptionella valet när det gäller hemmabioprojektorer. Dess eleganta blanka design och oslagbara mängd av funktioner kommer den att erbjuda bilder med högsta kvalitet i ditt hem. Den här projektorn visar kraften hos Epsons videoprojektorer för hemmabio och bekräftar vår position som nummer ett på marknaden.[*]"

EH-TW5000 återger fantastiska bilder med fullständig 1080p HD-upplösning. Vare sig du ser på film, sportevenemang, digitala bilder eller om du spelar videospel kommer denna projektor med dess eleganta design bli medelpunkten i ditt hem. Epsons nya innovativa 3LCD-teknik som ger dig en ljusstark bild, korrekt färgåtergivning och förbättrad gråskala. För första gången någonsin har det fantastiska kontrastförhållandet 75000:1 uppnåtts tack vare nya D7 C²Fine-paneler, avancerad DeepBlack-teknik och en förbättrad E-TORL-lampa som minimerar ljusläckaget och samtidigt ger djupare svärta.

Stéphanie Lugbull tillägger: "Detta konstverk till projektor innehåller några fantastiska nya funktioner. Optisk zoom x2.1 och horisontella och vertikala linsrörelser gör EH-TW5000 exceptionellt bekväm och enkel att installera. Ett bioformat på 2.35:1 är också möjligt med projektorns anamorfiska bredbildsläge. Detta innebär att filmer kan ses utan svarta kanter i den övre och nedre delen av duken."

Tack vare HQV-processorn har EH-TW5000 12-bitars videobearbetning och 4:4 pull-down, vilket resulterar i en fantastisk bildkvalitet och rörelseflöde. Interpoleringsfunktionen för bilderna ger också en mjuk videoåtergivning, suddigheter tas bort och rörliga bilder blir mycket skarpare för att erbjuda bästa möjliga bild. Med en ISF-meny kan Epsons återförsäljare erbjuda slutkunden en professionell kalibrering för att ytterligare öka projektorns prestanda. EH-TW5000 har en ny färgisoleringsfunktion som möjliggör inställning av varje R,G,B färg utan att användaren behöver några optiska färgfilter.

[*]
Epson har den största delen av den globala projektormarknaden sedan 2001 och i EMEA-området sedan 2003. EMEA betyder Europa, Mellanöstern och Afrika. Källa: Futuresource Consulting Limited.

TW3800 
Som komplement till lanseringen av EH-TW5000, lanserar Epson även EH-TW3800 som är en full HD projektor i ett lägre prissegment. Den har fortfarande exceptionell prestanda på 2000 Ansi lumen och med ett kontrastförhållande på 20000:1. EH-TW3800 är enkel att installera och levereras med en ny elegant design i vitt och silver. Båda projektorena har 3års garanti som även innefattar lampan. 

BonusView-funktionen gör att man kan titta på två olika videosekvenser samtidigt från samma Blu-ray-skiva. Det innebär t ex att det går att titta på innehållet bild-i-bild parallellt med huvudfilmen. Eftersom många har en omfattande samling av DVD-filmer, har BDP-S350 Sonys nya Precision Cinema HD Upscale-teknik som omvandlar vanlig lågupplöst video (480i) till 1080p. Därmed kan spelaren leverera Full HD-signal via HDMI-kabel till tv-apparater som klarar 1080p Full HD. Spelaren är dessutom utrustad med Sonys nya Precision Drive HD. Tekniken hjälper till att både upptäcka wobblande skivor och korrigera dem i tre dimensioner, vilket ger en stabilare uppspelning av både Blu-ray- och DVD-skivor. Ett speciellt snabbstartläge gör att speIaren kan börja användas redan sex sekunder efter att den har slagits på, dvs betydligt snabbare än någon annan Blu-ray-spelare på marknaden idag.

Pris: Ej satt!

Lansering: Oktober 2008

- SLUT - 

 

 

Vi reserverar oss för eventuella "feltryck".

----------------------------------------------------------

© 2008 BigScreen Entertainment. All rights reserved.

 

Skriv ut denna sida. Epson EH-TW5000


Denna artikel är taggad med följande sökord:
1080p, Full HD, LCD, LCD-projektor, Nyheter, Projektor,
(Klicka på ett ord för att lista samtliga artiklar
som är taggade med samma ord.)

 
 

Skriv kommentar (Endast för medlemmar)


Infoga länk Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral
Logga in

E-post

Lösenord (Glömt?)Bevaka för svar?
Ja Nej

 
 

Bli medlem

E-post

Bekräfta E-post

Lösenord ( Minst 5 tecken. A-Ö. 0-9. )

Bekräfta lösenord

Alias ( Det namn du vill använda på BigScreen )

Jag godkänner BigScreens regler

Nyhetsbrev?
Ja Nej 
     
 

Tipsa en kompis


Din E-post

Ditt namn

Din kompis E-post


 Kalender med namnsdagar
Svenska namnsdagar i webbkalender
Musikaliska Skalor
Sök skalor via toner, ackord eller ..
Korsordshjälpen
Korsordslexikon, nätkryss, forum oc..
Här får du veta vad det är för vecka nu!   -> 
Vad är BigScreen