BigScreen.se
 
 

BIG SCREEN RECOMMENDED

BigScreen använder & rekommenderar
just nu utrustning ifrån bland annat:


PROJEKTOR: Sharp XV-Z21000
PROJEKTOR: Sharp XV-Z21000

DUK: EuroScreen Frame Vision
DUK: EuroScreen Frame Vision

KABLAR: Supra Cables
KABLAR: Supra Cables

GeFen signaldistribution
SIGNALDISTRIBUTION: Gefen


 
 
 
 
 

 

 

Sony BDP-S350 & S550

NY GENERATION BLU-RAY!

Den senaste generationen Blu-ray-spelare från Sony – BDP-S350 och BDP-S550 – ger användarna bästa tänkbara HD-upplevelse och en rad nya, innovativa funktioner. BDP-S350 och BDP-S550 är framförallt avsedda för verkliga filmentusiaster, eftersom spelarna både ger bästa möjliga bild och ljud, och tillgång till en mängd nya funktioner och finesser som inte går att få med DVD, från nätet eller med video-on-demand.

© 2008 BigScreen Entertainment - PRESSRELEASE

- PRESSMEDDELANDE - 

BDP-S350: En komplett & uppgraderingsbar HD-upplevelse
BDP-S350-modellen har en mängd nya Blu-ray-funktioner i sin slimmade förpackning, såsom 24p True Cinema, BonusView, Sonys Precision Cinema HD Upscale och Precision Drive HD. BD-Live och BD-Java innebär att användaren kan få tillgång till en rad olika onlinetjänster kopplade till den film man tittar på. Genom att ansluta spelaren till internet via en vanlig nätverkskabel, går det att gå med i bloggar, delta i tävlingar, dragningar och spel på nätet. Det går också att hämta extramaterial som inte finns med på Blu-ray-skivan, t ex intervjuer och fördjupningar, via ett USB-minne (tillval) som hämtar innehållet från speciella sajter. BDP-S350 är förberedd för BD-Live. För att få tillgång till alla BD Live-funktioner är det bara att ansluta spelaren till internet och ladda ner den senaste firmware-versionen, som blir tillgänglig i oktober. 

BonusView-funktionen gör att man kan titta på två olika videosekvenser samtidigt från samma Blu-ray-skiva. Det innebär t ex att det går att titta på innehållet bild-i-bild parallellt med huvudfilmen. Eftersom många har en omfattande samling av DVD-filmer, har BDP-S350 Sonys nya Precision Cinema HD Upscale-teknik som omvandlar vanlig lågupplöst video (480i) till 1080p. Därmed kan spelaren leverera Full HD-signal via HDMI-kabel till tv-apparater som klarar 1080p Full HD. Spelaren är dessutom utrustad med Sonys nya Precision Drive HD. Tekniken hjälper till att både upptäcka wobblande skivor och korrigera dem i tre dimensioner, vilket ger en stabilare uppspelning av både Blu-ray- och DVD-skivor. Ett speciellt snabbstartläge gör att speIaren kan börja användas redan sex sekunder efter att den har slagits på, dvs betydligt snabbare än någon annan Blu-ray-spelare på marknaden idag.

BDP-S550: Den ultimata Blu-ray-upplevelsen
BDP-S550 har alla funktioner som BDP-S350 har och dessutom firmware för BD-Live och BD-Java installerade redan från början. Spelaren är också utrustad med ett flyttbart USB-minne på 1 GB, vilket gör det lätt att spara nedladdat BD-Live innehåll från internet. BDP-S550 har även inbyggd DTS-HD Master Audio-dekoder och en 7.1 analog ljudutgång. Det innebär att den kan kopplas direkt till en hemmabio­anläggning utan HDMI men ändå ge en fulländad bild- och ljudupplevelse. Båda modellerna har Sonys XrossMediaBar, ett menysystem som gör det lätt även för oerfarna användare att dra nytta av spelarnas alla funktioner. BRAVIA Sync-tekniken innebär dessutom att det är mycket enkelt att ansluta spelarna till BRAVIA tv-apparater och hemmabiosystem. Dolby TrueHD och Dolby Digital Plus, tillsammans med DTS-HD High Resolution Audio och Master Audio, ger bästa tänkbara hemmabioupplevelse.

BDP-S350 och BDP-S550 har stöd för AVCHD-skivor med x.v.Color-teknik (xvYCC), en internationell standard som väsentligt förbättrar färgåtergiv­ningen. Spelarna har också stöd för en mängd videoformat: BD-R/RE (BDMV och BDAV), DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, CD, CD-R/RW (CD-DA) samt JPEG på inspelningsbara DVD/CD-skivor.

BDP-S350              Ca 3 500 kronor (inkl moms)              September 2008

BDP-S550              Ca 5 000 kronor (inkl moms)              Oktober 2008

- SLUT - 

 

 

Vi reserverar oss för eventuella "feltryck".

----------------------------------------------------------

© 2008 BigScreen Entertainment. All rights reserved.

 

Skriv ut denna sida. Sony BDP-S350 & S550


Denna artikel är taggad med följande sökord:
Blu-ray, Blu-ray-spelare, DVD-spelare, Nyheter,
(Klicka på ett ord för att lista samtliga artiklar
som är taggade med samma ord.)

 
 

Skriv kommentar (Endast för medlemmar)


Infoga länk Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral
Logga in

E-post

Lösenord (Glömt?)Bevaka för svar?
Ja Nej

 
 

Bli medlem

E-post

Bekräfta E-post

Lösenord ( Minst 5 tecken. A-Ö. 0-9. )

Bekräfta lösenord

Alias ( Det namn du vill använda på BigScreen )

Jag godkänner BigScreens regler

Nyhetsbrev?
Ja Nej 
     
 

Tipsa en kompis


Din E-post

Ditt namn

Din kompis E-post


 Kalender med namnsdagar
Svenska namnsdagar i webbkalender
Musikaliska Skalor
Sök skalor via toner, ackord eller ..
Korsordshjälpen
Korsordslexikon, nätkryss, forum oc..
Här får du veta vad det är för vecka nu!   -> 
Vad är BigScreen